Chestionar online pentru examenul de vanator 2014 (1000 intrebari)

Atentie

Aici sunt intrebarile care vor intra in vigoare de la 23 iunie 2014. Sunt 1000 de intrebari structurate in 8 categorii.
Pentru accesul la site-ul vechi cu 800 de intrebari mergeti la adresa http://www.prit.ro/vanatorvechi

De ce?

Am facut acest site pentru a ma ajuta pe mine si pentru a ajuta pe toti cei care vor sa se faca vanatori si vor sa iti testeze valoare capacitatii de invatare.

Cum

Din pagina de selectie trebuie sa selectati modelul de examinare:

  • Chestionar total - se trece prin toate intrebarile in ordine crescatoare
  • Chestionar aleator - se trece prin toate intrebarile in ordine complet aleatoare
  • Chestionar examen - sunt 30 de intrebari alese aleator

Dupa fiecare intrebare puteti vedea la cate intrebari s-a raspuns bine, la cate s-a raspuns incorect, care este rata procentuala de raspunsuri bune. Pentru a promova examenul trebuie sa fiti peste 66%. Pentru examenul normal sunt necesare 20 de raspunsuri corecte din 30.

Atentie!

Daca in timpul unei examinari dati clic pe unul din meniurile de sus (Selectie sau Ajutor) veti pierde toate datele si trebuie sa o luati de la inceput.

Daca asteptati prea mult (lasati navigatorul pornit si reveniti dupa o lunga perioada la calculator) va expira sesiunea de examen si va trebui sa o luati de la inceput.

Vrei sa inveti?

Prin optiunea de invatare se poate trece prin intrebarile chestionarului una catre una si raspunsurile vor fi bifate. Folosind caseta de text de sub buton se poate incepe de la o anumita intrebare.

Am gresit?

Daca gasiti greseli in cod va rog sa imi trimiteti un email la adresa radu.prie@prit.ro si sa imi spuneti care e greseala si la care dintre intrebari.
La fel daca ati gasit probleme in program.